Lorenc | Racing Post
4837
single,single-portfolio_page,postid-4837,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Racing Post

Client:
Racing Post
Size:
18,000 ft2 plus 1560 ft2 terrace
Location:
Southbank Central, SE1
Scope:
Workplace consultancy, Full Interior Design package
Sector:
Media & Publishing
About

Racing Post is a daily national print and digital publisher dedicated to the British horse racing, greyhound racing and sports betting industry. Lorenc Design were appointed as design consultants to not only help Racing Post create their new workplace, but to also to assist in embracing their image and brand.

The shift to a more agile working environment included a large open hub space with flexible seating – this serves as a reception, lounge, breakout, or informal meeting space for team work. 

Off the Hub area is perhaps Racing Post’s USP of all spaces – a 1560 ft2 private terrace with beautiful views overlooking the Thames. The finished office provides plenty of creative space for employees to bond and work collaboratively but also it is a vibrant, contemporary, happy space which is a direct result of the client’s inspired vision.