Lorenc | Scope
4888
single,single-portfolio_page,postid-4888,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Scope

Client:
Scope.org.uk
Size:
19,000 ft2
Location:
Stratford, London
Scope:
Cat B interior fit out
Sector:
Charity
About

Scope are a UK charity supporting employment of people with disabilities. Lorenc design worked alongside Scope’s team, external ergonomic and health consultants and focus groups of people with disabilities to create a model of holistically inclusive workplace, which sets new standards of inclusive design and provide example for potential employers of people with disabilities.

The space caters for a range of disabilities and difficulties such as motor, visual, auditory, neurological and mental – while maintaining positive & inspiring working environment which celebrates human diversity. Located in Here East – the former London 2012 Olympics Press Centre building of the in Stratford the space is filled with daylight, enjoys great views and expresses the positive message of Scope’s mission and brand